HomeTim

Tim

Upoznajte naše stručnjake

Okupili smo tim čiji je cilj stvoriti alat koji neće samo olakšati procese ljudskih resursa, već postaviti nove standarde u digitalnom poslovanju. Svoje iskustvo, znanje i ideje želimo implementirati u softver koji će potaknuti pozitivne promjene u radnom okruženju, odnosno poboljšati komunikaciju i transparentnost. Svojim doprinosima, sjedinjeni smo u viziji stvaranja nečeg dobrog za zajednicu i pojednostavljenje poslovanja tvrtkama kroz digitalnu transformaciju HR praksi i procesa.

luman-tim-luka
Luka Founder
Luka dolazi iz svijeta ljudskih potencijala i nositelj je ove ideje. Njegova strast prema optimizaciji i unapređenju ljudskih resursa potaknula je stvaranje ovog projekta. Svojim dubokim razumijevanjem HR-a i osluškivanjem potreba novih generacija, Luka je srce tima.
luman-tim-sanja
Sanja Co-Founder
Sanja je ključna osoba koja precizno usmjerava tim prema ostvarivanju ciljeva. Nije samo stručnjakinja u upravljanju proizvodima, već i stručnjak koji se smješka i najkompleksnijim zadacima. Izazovni projekti njezina su strast.
luman-tim-kristian
Kristian Co-Founder
Kristian svojim programerskim vještinama donosi tehničku stručnost timu. Iza sebe ima već nekoliko uspješnih aplikacija, a sada je spreman sve to nadmašiti. Njegova sposobnost da provede ideje u kod ključna je za razvoj LUMAN alata.
luman-tim-valentino
Valentino Co-Founder
Dizajn je duša softverskog svijeta, a Valentino je digitalni Picasso. Njegova kreativnost i talent za stvaranje intuitivnih i privlačnih korisničkih sučelja čine ovaj softver ne samo moćnim, već i estetski ugodnim. Valentino donosi vizualnu čaroliju u svijet HR-a.