HomeO nama

O nama

Sigurno se pitate što to možete ponuditi svojim zaposlenicima, a da drugi poslodavci već nisu ponudili? Pravi odgovor jest autentičnost. Uz našu pomoć i kontinuiranu suradnju vjerujemo u pozitivan ishod. Naše usluge temelje se na brzoj i transparentnoj komunikaciji. Većina suradnje odvija se online, uz povremene sastanke uživo, kako bismo što bolje upoznali tvrtku i ponudili najbolja rješenja.

Čime se bavimo

Pomažemo klijentima u izgradnji HR procesa

Današnje tržište rada izazovnije je nego ikada. Svjesni te situacije, prepoznali smo priliku i odlučili svoje dosadašnje iskustvo i znanje suprotstaviti novim izazovima te ponuditi outsourcing HR-a. Ključ uspjeha svake tvrtke su upravo ljudi koji rade u njoj.

Tu smo da unaprijedimo vaše poslovanje

Objektivnost

Ponekad je teško sagledati stvari sa svih strana i poželjno je da tim uključi vanjsku osobu u procese gdje će sigurno doći do zanimljivih zaključaka.

Manji troškovi

Suradnja s vanjskim stručnjacima dugoročnije smanjuje troškove – npr. nema troškova davanja, opreme i slično.

Fokus na cilj

Dopustite nam da radimo svoj posao, a vi budite usredotočeni na svoje radne zadatke kako biste bili što produktivniji.

Zašto nas odabrati?

Zaposlenici su ključ uspjeha

Pronalazak novih i zadržavanje postojećih zaposlenika zahtijevaju kontinuiran rad koji se temelji na jasno definiranoj strategiji. Naši potencijalni klijenti su sve male i srednje tvrtke koje teže digitalizaciji poslovanja te shvaćaju koliko je važno baviti se zaposlenicima. Nudimo kreiranje i definiranje HR strategije kroz koju dalje razvijamo HR procese prema potrebi – opisi poslova, selekcijski postupak, onboarding te oglašavanje poslova, upravljanje radnom uspješnošću i kreiranje liste pogodnosti za djelatnike